یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه

  • ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق

  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • فرمانده عملیات سپاه ایلام چگونه شهید شد؟+ فیلم

  • وقتی سینما قربانی بیانیه سیاسی می‌شود

  • قیمت نفت امروز شنبه ۳۱ مرداد

  • برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال

  • همچنان درپی نشانی از جگرگوشه‌هایشان!

  • رضا پهلوی در نقش «داعش» برای ایران! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 92905
    تاریخ انتشار: 07/ارديبهشت/1397 - 14:44
    مشاور وزارت خارجه آمریکا

    "آمریکا به دنبال یک توافق جدید با ایران است"

    مشاور وزارت خارجه آمریکا در امور امنیت بین‌الملل گفته که این کشور به دنبال بازنگری در توافق اتمی با ایران نیست. به گفته کریستوفر فورد دولت ترامپ امیدوار است بتواند نقاط ضعف این قرارداد را با یک توافق تکمیلی جبران کند.

    "آمریکا به دنبال یک توافق جدید با ایران است"



    کریستوفر فورد، مشاور وزارت خارجه آمریکا در امور امنیت بین‌المللی گفته که این کشور در پی آن نیست که توافق اتمی با ایران را مورد بازنگری مجدد قرار دهد یا آن را تغییر دهد.

    به گزارش خبرگزاری رویترز، فورد گفته است: «ما به دنبال یک توافق تکمیلی هستیم که در برخی جنبه‌ها یک سری قوانین اضافی، محدودیت‌ها، پارامترها، یا هر اسمی که می‌خواهید روی آن بگذارید، را در بر بگیرد و بتواند به طور موثرتری به چالش‌های پیش رو پاسخ گوید.»

    امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه نیز که روز چهارشنبه ۲۵ آوریل با ترامپ دیدار کرد، از یک توافق جدید صحبت کرده؛ توافقی که "نگرانی‌های اصلی اروپا و آمریکا درباره ایران و برنامه اتمی‌اش را برطرف خواهد کرد".

    کریستوفر فورد در پاسخ به این پرسش که آیا مکرون طی دیدارش با ترامپ توانسته توافق اتمی با ایران را نجات دهد ابراز امیدواری کرده که اگر بتوان از چالش فعلی عبور کرد و با متحدان به توافق رسید، می‌توان امیدوار بود که ترامپ تعلیق تحریم‌های ایران را تمدید کند.


    برخی تحلیلگران بر این نظرند که هرگونه تغییری در توافق انجام‌شده با ایران می‌تواند تاثیر منفی بر مذاکرات احتمالی با کره شمالی داشته باشد اما کریستوفر فورد معتقد است رفع نقاط ضعف توافق اتمی با ایران می‌تواند الگوی خوبی برای توافق‌های دیگر از جمله با کره شمالی باشد و منجر به از بین بردن غیرقابل‌برگشت هرگونه تهدید اتمی شود.

    دونالد ترامپ قرار است روز ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) نظر خود را درباره ماندن یا خروج از توافق اتمی با ایران (برجام) اعلام کند.
     

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما